torsdag den 12. januar 2012

Vind en bryllupsfotografering


Vind en Off-Wedding Day fotografering på bryllupsmessen

På Bryllupsmessen på Munkebjerg søndag d. 15.1 og på Hindsgavl d. 29.1. kan I hos Fotograf Helle S. Andersen være med i lodtrækningen om en GRATIS bryllupsfotografering - også SELVOM I ALLEREDE ER BLEVET GIFT.

Fotograferingen på en anden dag end selve bryllupsdagen, hvor programmet typisk er stramt giver større råderum og muligheder for at få lavet bryllupsbillederne på netop den location man drømmer om. Hop i tøjet igen – og mærk suset – for det kommer helt sikker igen…..

For jer, som allerede har bestemt at I kun ønsker billeder af brudeparret sammen, måske udelukkende ét fedt billede til væggen, er det en god idé at vælge Off-Wedding Day fotografering – også selvom I ikke vinder konkurrencen.
Og de mange, der allerede er gift, men er kede af at de ikke har et godt bryllupsbilleder, er også velkommen til at deltage. Vi hører jævnligt, at par er kede af de bryllupsbilleder, de i god tro lige lod nogle venner lave eller hyrede en tilfældig, der lige kunne skyde billederne til en CD til ingen penge. Og nok var der mange billeder, men bare ikke lige dét – de gerne ville have haft, som evigt minde.

Om det er billeder i klitterne, på stranden, et unikt sted i skoven, en gammel faldefærdig ruin eller noget helt andet, så skal vi nok få lavet nogle lækre billeder til jer I vil være stolte af at vise frem.


Off Wedding Day fotografering og 3 stk 32x42 SignatureART billeder i kunst ramme samlet værdi kr. 8000,- Præmien kan ikke ombyttes i kontanter, og skal benyttes i 2012
Mød op på Fotograf Helle S. Andersens stand på bryllupsmessen og deltag i lodtrækningen. Måske er I de heldige.

mandag den 9. januar 2012