lørdag den 17. oktober 2009

Kært barn med mange ansigter


Camille skulle som sine søskende fotograferes - det var hun ikke ubetinget glad for. Det kan tage lidt tid at tø stemningen op, men holddaop hvor hun har mange sjove ansigter ind imellem.

Søskendefotografering


Disse 3 herlige unge kom ind sammen med deres forældre til en familiefotografering volume4 skulle vi lave denne gang - hvor er det rart at kunne følge en børneflok - og være med til at skabe minderne i familien.

De første børne fotograferet i studiet i vejle


Niels og Hans var de første 2 drenge der blev fotograferet i studiet på Dæmningen i vejle. Et par meget aktive drenge - der lurer på hvor meget de kan tillade sig at drille fotografen - det var en ualmindelig sjov fotografering.

Studiet i Vejle skydes ind



Ole Mortensen har været så sød at hjælpe med at skyde det nye atelier i Vejle ind.... Ole sidder model i dagslysstudiet og fotograferer mig da jeg skal agere en gruppe på 4 ;o)

Ny afdeling i Vejle


14 oktober slog vi dørene op til vores afdeling i Vejle. Dæmningen 8 har været portræt forretning siden 1953 og har huset gode klassike fotografer i alle årene - nu er filmenes dage i huset slut og jeg glæder mig til at fotografere i og omkring Vejle